Alternate Text

کاردانی آشپزی

دوره کاردانی حرفه ای آشپزی از دوره های گروه فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی کاربردی است که در ادامه به طور مختصر با رشته کاردانی حرفه ای آشپزی آشنا می شویم:

نظر به توسعه علمی و فنی در زمینه علم تغذیه و حرفه آشپزی، ضروری است شاغلین این حرفه علاوه بر کسب مهارت های عملی و کاربردی، امکان آشنائی کامل با انواع مواد اولیه، چگونگی طبخ انواع غذاهای ایرانی و سایر ملل را داشته باشند و با به کارگیری منابع علمی و امکانات و تجهیزات به روز، فضای مناسبی برای ایجاد توسعه در واحدهای پذیرائی به وجود آورند. آموزش آشپزی در مقطع کاردانی با هدف جذب فارغ التحصیلان در مراکز تولید غذا به خصوص تاسیسات پذیرائی طراحی و تدوین شده است و زمینه اجرائی این رشته در کشور نیز فراهم است و می تواند خلأهای ناشی از کمبود تخصص در امر پخت غذل در هتل، واحدهای پذیرائی، رستوران ها و طبخ کننده های غذا در مجتمع های اداری، سازمان ها، بیمارستان ها و ... را تا حد زیادی پوشش دهد.

قابلیت ها و مهارت های فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای آشپزی:

- شناخت مواد اولیه و کاربرد آنها در آشپزی

- توانائی در آماده سازی مواد اولیه به روش های استاندارد

- توانائی در تولید غذاهای سرد و گرم

- اشنائی با اصول چیدمان غذا در بشقاب

- شناخت ساختار تولید و مسئولیت های پرسنل آشپزخانه

- شناخت و رعایت اصول ایمنی و بهداشت در آشپزخانه

- توانائی در دنبال کردن دستور تهیه غذا

- آشنائی با اصول تغذیه

مشاغل قابل احراز فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای آشپزی:

- آشپز