Alternate Text
کاردانی قنادی

 

نظر به توسعه علمی و فنی در زمینه علم تغذیه و حرفه قنادی، ضروری است شاغلین این حرفه علاوه بر کسب مهارت های علمی کاربردی، امکان آشنائی کامل با انواع مواد اولیه، چگونگی طبخ نان ها و شیرینی های مختلف ایرانی و سایر ملل را داشته باشند و با به کارگیری منابع علمی و امکانات و تجهیزات به روز، فضای مناسبی برای ایجاد توسعه در صنعت خوراکی ها و نوشیدنی ها به وجود آید. رشته قنادی در مقطع کاردانی با هدف تربیت نیرو برای کار در مراکز تولید نان و شیرینی طراحی و تدوین گردیده است و زمینه اجرائی این رشته در کشور نیز فراهم است و می تواند خلأهای ناشی از کمبود تخصص در امر خدمت رسانی در اماکن مرتبط را در کشور همانند قنادی ها، شیرینی فروشی ها، نانوائی های سنتی و مدرن، هتل ها، رستوران ها، کیترینگ هوائی، سالن های عروسی و اجرای مراسم، سازمان ها و ... تا حد زیادی پوشش دهد.

قابلیت ها و توانمندی های فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای اشپزی:

- آشنائی با اصول علم تغذیه

- شناخت مواد اولیه قنادی

- آشنائی با شیوه های شیرینی پزی و نانوائی

- توانمندی نگهداری، بسته بندی و ارائه مواد قنادی

مشاغل قابل احراز فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای قنادی:

- کمک قناد در شیرینی فروشی ها و نانوائی ها

- کمک قناد در واحدهای اقامتی (هتل، متل و ...)

- کمک قناد در واحدهای پذیرائی (کافی شاپ ها، رستوران ها و ...)