Alternate Text
Alternate Text

گزارش بازدید دانشجویان قنادی از تولیدی شاهپور

در مورخ 25/2/97 و با حضور دانشجویان گروه قنادی و همارهی مسئولین آموزش دانشگاه و مدرس مربوطه، بازدیدی از واحد تولیدی کیک و کلوچه شاهپور به عمل آمد.

در این بازدید، دانشجویان با مراحل و فرایند تولید انواع محصولات آردی صنعتی، مواد اولیه مصرفی، انبارش و شرایط نگهداری، فرمولاسیون، فرایند پخت صنعتی، کنترل های حین تولید، بسته بندی ها و آزمودنی های کنترل کیفیت مربوطه آشنا شده و توضیحات تکمیلی توسط کارشناسان واحد تولیدی و مدرس ارائه شد. ضمنا به سوالات دانشجویان نیز پاسخ تشریحی داده شد.