Alternate Text

نشست دانشجویان مرکز علمی کاربردی میزبان با استاد نصیریان پدر گردشگری ایران

استاد نصیریان از پیشکسوتان گردشگری کشور است؛ بی شک باید ادعا کرد که ایشان پدر گردشگری ایران هستند.

در این نشست صمیمی استاد نصیریان از اهمیت گردشگری و اهمیت جاذبه های ملی و بین المللی گردشگری ایران چون قله دماوند، مجموعه پرسپولیس و ... سخن راند. ایشان در ادامه درباره ویژگی های افراد شاغل درصنعت گردشگری و هتلداری و مهمانپذیری سخن راندند، وی مهمترین علت مباحث مطرح شده را، مهم دانستن برگشت دوباره مهمانان دانستند. در پایان استاد نصیریان به پاسخ برخی از سوالات مهمانان حاضر در جلسه پرداختند. در این نشست تعداد34 دانشجو حضور داشتند که 30 نفر از آنها دانشجویان رشته هتلداری و 4 نفر دانشجوی رشته آشپزی بودند. پس از پایان نشست کلیه دانشجویان خواستار دعوت مجدد از استاد نصیریان داشتند تا بتوانند از تجربه های با ارزش ایشان بهره­مند شوند.

نکته قابل توجه در این نشست درخواست دانشجویان و انجمن های علمی هتلداری و آشپزی جهت دعوت از اساتید مجرب و پیشکسوت بیشتر به مرکز بوده است تا بتوانند از تجربیات گران­بهای آنان استفاده نمایند.

درپایان نشست به رسم یادبود، هدیه ای از طرف مرکز علمی کاربردی میزبان به استاد نصیریان تقدیم شد. و ایشان نیز کتاب فرهنگ جامع کاربردی و توصیفی گردشگری و مهمانداری را به کتابخانه مرکز میزبان اهدا کردند.

مهمانان ویژه این نشست

1. آقای بی­طرف و دکتر طالقانی نمایندگان یکی از دانشگاه های اسپانیا جهت مذاکر برای تنظیم تفاهم­نامه با مرکز میزبان؛
  2. آقای فراهانی مدیرکل مجتمع تفریحی توریستی میزبان؛
  3.  جناب آقای باباربیع مدیر آموزشگاه موسیقی میزبان؛
  4. سرکار خانم کلهری مدرس مرکز میزبان و مدیرگروه رشته هتلداری دانشگاه جامع علمی-کاربردی بنیاد؛
  5. آقای محرمی مدرس مرکز میزبان؛
  6. سرکار خانم دکتر اسدی مدرس مرکز میزبان

در این نشست دانشجویی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان  معاون آموزشی و معاون فرهنگی نیز شرکت داشتند.